Når man skal træne sin trup fra starten, er det svært at være ishockeytræner. Det eneste, du skal gøre, er at gå ud fra, at dit hold har brug for al den nødvendige terapi og instruktion til sporten. Dette afhænger helt og holdent af din indsats, som kan være afgørende for, om dit hold lykkes eller fejler. Du skal huske, at du vil være eneansvarlig, hvis dit hold taber. Som følge heraf skal du begynde med det grundlæggende og lære dit hold alle de nødvendige færdigheder til hockey. Her er de trin, der kan hjælpe dig med at blive en god hockeytræner.

Først og fremmest skal du, uanset om du instruerer unge eller voksne, være konsekvent og følge et sæt retningslinjer. Du bør afsætte tid til træning og forsøge at holde den så konsekvent som muligt. Træning er nødvendigt for at fremragende hold kan udvikle sig stærkere; som følge heraf er dette et afgørende skridt for dig og dit hold at tage for at hjælpe dem med at blive stærkere med tiden.

For at kunne håndtere alle de daglige administrative opgaver i dit job skal du være yderst effektiv. Dette er vigtigt for dig, fordi du er den eneste, der effektivt kan undersøge det. Selv hvis du kun er en juniortræner, vil du være ansvarlig for forskellige administrative opgaver, som skal løses effektivt. Selv om du ikke bryder dig om det, er det en vigtig del af puslespillet og bør ikke ignoreres.

Dit hold ville have stor gavn af, hvis du også lærte effektive metoder til at informere dine spillere. Hver spiller er ansvarlig for deres succes eller fiasko og skal opretholde tilstrækkelig opmærksomhed. Dette vil effektivt udvikle dit holds færdigheder, og hver deltager vil kunne vise, at de er dygtige præsterende spillere. Som følge heraf er stærke individuelle præstationer afgørende for at udvikle et godt hold.

For at holde øje med pucken skal du derefter uddanne dit hold i, hvordan man hurtigt overgår fra angreb til forsvar. Efterhånden som spillerne bliver dygtigere, skal du ændre din offensive taktik, sikkerhed og dine specialholdslinjer i overensstemmelse hermed.

Dernæst bør du koncentrere dig om at give dine målmænd tilstrækkelig træning, så de bedre kan forsvare din defensive zone. Sommerfuglemetoden, som giver målmanden mulighed for at strække arme og ben ud for at dække så meget af målet som muligt, er effektiv.

Det ville være bedst at lægge hele dit holds fokus på at skabe stærke grundregler. Skøjteløb (når du træner ishockey), puckhåndtering, skydning, aflevering og forsvar indgår alle.

Fremragende coaching for dit hold hjælper med at udvikle bedre holdkoncepter såsom offensive og defensive spil og alle grundlæggende og specifikke spilforhold. Alt dette kulminerer i at danne et fantastisk hold med en fantastisk kemi blandt alle dets medlemmer. Med alt dette og mere til kan du blive en effektiv og effektiv hockeytræner, der kan forbedre dit holds præstationer.