Med en fast doublepartner vil dit doublespil blive væsentligt bedre med tiden, uanset om du vælger at deltage i tenniskonkurrencer eller om du spiller med dine venner. Hvis du spiller turneringer, vil det at have den samme partner hver gang hjælpe dig til at vinde oftere. Hvis du mestrer spillet, vil det hjælpe dig til at få succes. Det er muligt at vinde mange penge blot ved at spille online spil. Alle, der håber på et langvarigt forhold, bør læse dette; her er et par tips til at hjælpe dig i gang:

  • Det mest grundlæggende tip er at opdage en person, der er bedre end dig. At have en overlegen spiller på dit doublehold vil ikke gøre dit doublehold dårligere, uanset om du søger et venskab eller ej. Du bør ikke vælge en makker udelukkende på baggrund af denne faktor, men du bør aldrig nøjes med en person, der vil holde dig tilbage.
  • Find en tennispartner, der vil forbedre dit spil. Hvis du har en stor serv, skal du søge efter en partner, der kan lægge de kritiske bolde væk med stærke volleys. To tennisspil, der supplerer hinanden, kan hjælpe dit hold til at arbejde mere effektivt sammen. I vil med tiden vænne jer til hinandens bevægelser.
  • Hvis du er højrehåndet, skal du lede efter en venstrehåndet person. Dit doublehold vil drage fordel af at have en person med hver sin håndstilling. Du kan have to forhænder i midten af bolden, der går til midten. Dit hold vil have en stærkere midterbasis på banen på grund af dette.
  • Søg efter et langsigtet forhold. Tag aldrig til takke med en person, der ikke er lige så optaget af doubler som du er. Mange spillere er kun på udkig efter et par opsamlingsmatcher, så prøv at finde en person, der er engageret i at spille flere kampe med dig. Langsigtet succes kan kun opnås på denne måde.
  • Kontroller, om din kammerat har et optimistisk syn på tingene. Det mentale spil er afgørende på tennisbanen, og det er afgørende at have en partner, der vil støtte dig og holde dig i gang med spillet. Vælg en partner, der ikke bliver rasende på banen og udtrykker sine følelser over for din modstander. Dette kan kun føre til stridigheder inden for holdet og en konkurrencefordel for modstanderen.
  • Brug disse fem pointer til at finde en doublepartner, der passer perfekt til din spillestil. Måske finder du en, der vil blive hængende i et stykke tid. Nogle gange udvikler en tennispartners venskab sig til et bedste venskabsforhold. Du ved aldrig, hvem du møder, når du spiller tennis.

Tennis Serve Factors that Make It Lethal

I tennis er serv vel nok det vigtigste slag. Serven er for det første det slag, der starter hvert point. Du vinder enden af din modstander ikke kan få bolden tilbage i spil. Det er ikke kun et svært slag at returnere, men det sætter også din modstander i en position, som han ikke ønsker at være i, hvis du gør det rigtigt.

Pace/Speed:Serves er et slag, der kan rammes med meget kraft. De sværeste at inddæmme og kontrollere er serves med mere tempo (eller hastighed) på bolden. Desværre er tempoet alene ikke tilstrækkeligt til at gøre en serv til et dødbringende våben. Hvis de rammes lige til modstanderens forhånd, eller baghånd, er hårde serves let at returnere i nogle situationer.

Vinkel:Vinklen, som du server i, vil i høj grad påvirke resultatet af din modstanders returnering. Bolden bliver forudsigelig ud af returneringen, hvis den udføres bredt og med et godt tempo. Serves, der er sat bredt nok eller bedragerisk langt ned ad linjen, eller “t” er ofte uden for modstanderens racketes rækkevidde. Dine servicehandlinger bør have varieret vinkel for at gøre det svært for modstanderen at forudsige, hvor din næste service vil falde. Du kan serve bredt, ned i midten eller ind i modstanderens krop.