Trener du fremdeles på samme måte som du alltid har trent eller verre fortsatt sett andre mennesker trene? Vel, i så fall kan du godt holde deg selv tilbake! La oss være ærlige, vi vet alle at vi ikke …


Trener du fremdeles på samme måte som du alltid har trent, eller verre fortsatt sett andre mennesker trene?

Vel, i så fall kan du godt holde deg på ytelsen !!

La oss være ærlige, vi vet alle at vi trenger å trene for å forbedre spillet vårt, og vi bør alle vite at styrketrening er hjørnesteinen i treningsprogrammet vårt, da det gir plattformen som alle de andre kondisjonskomponentene er bygget på.

Imidlertid er det for mange mennesker som skader spillet sitt ved å delta i treningsprogrammer av kroppsbygging av gamle skoler som ikke var designet for forbedring av sportsprestasjoner, og som bare er bra for å isolere muskelgrupper og gjøre dem større, IKKE bedre!

For å forbedre tennisstyrken din, er det viktigere at du deltar i trening som fungerer som “tennismuskulaturen” på måter som gjenspeiler måten du beveger deg når du spiller, eller som engasjerer kjernen i større grad for å trene kroppen til å stabilisere seg når du beveger deg.

Det er her de gamle skolens treningsmetoder løsner!

Noen som fremdeles bruker vekttreningsmaskiner for å trene, bør løpe og gjemme seg nå, hvis hvis du tenker på det et sekund, hvilken relevans har disse maskinene for tennissporten?

Svaret er INGEN!

De begrenser bevegelsesområdet ditt fordi de er faste og lar deg derfor ikke balansere og stabilisere vekten for deg selv, akkurat det du trenger å gjøre for å hjelpe deg selv på banen når du spiller.

Svar på dette for meg – benforlengelsesmaskinen, når utfører du denne bevegelsen på tennisbanen? ALDRI!

Så hvis du bruker denne maskinen til bein trening, blir du bare bedre og sterkere på denne bevegelsen.

Tenk på det på en annen måte, og la oss se på knebøyen. Ser det ut som noe du kanskje har sett på tennisbanen?

Selvfølgelig gjør det det, så av den grunn alene er det et bedre valg av benøvelse enn benforlengelsen noen gang vil være.

Til slutt, hvis du vil jobbe overkroppen, er pressen fremdeles en flott øvelse å gjøre, og det er så mange varianter av den ydmyke pressen opp som gjør den langt bedre enn øvelser som benkpressen. Science Sciences, eller Gud forby maskinen brystpress.

Jeg vil gå så langt som å si at med mindre du kan gjøre 20+ press ups på egenhånd, bør du ikke engang vurdere å gå i nærheten av en benk for å gjøre øvelser i overkroppen.

Det gjenstår at for mange mennesker er for raske til å komme inn i treningsstudioet for å prøve å hjelpe spillet deres, noe som er bra, men med litt mer kunnskap, vil de ikke bare bruke mindre tid på treningsstudioet, men de vil også oppnå bedre resultater .

Så dra tennisstyrketreningen din inn i moderne tid og høst fordelene ved å lære å trene smart og ikke i mørket!